In je eigen tempo, op je eigen moment, op je eigen plek, zonder fileleed, versneld doorpakken met online coaching en betere resultaten……

Online coaching anno 2017 is een niet meer weg te denken effectieve en goedkope manier om versneld resultaten te bereiken. Als gecertificeerd EcoachPro coach doe ik dat vooral schrijvend, ondersteund  met films, doorverwijzingen naar interessante links en huiswerkopdrachten. Verrassend is de diepgang die bereikt kan worden in het contact, zonder dat je elkaar hoeft te zien. Uit onderzoek is gebleken dat je al schrijvend zaken beter op een rij zet voor jezelf en het dan ook beter vast weet te houden. Door het moeten schrijven vindt eerst een vertraging plaats in het denkproces, waarna een versnelling in het leerproces tot stand komt. Coaching vindt plaats op de momenten die jij daarvoor wil kiezen in een rustige omgeving zonder afleiding. Je bouwt je eigen logboek op, zodat je ook terug kunt blikken.

Een Face2Face gesprek is relatief inefficiënt, omdat er vaak ook reistijd en fileleed bij komt kijken. In plaats van één uur Face2Face gesprek op een lang tevoren bepaald vast tijdstip ( waar het dan maar moet gebeuren) verloopt online coaching echt anders. In je eigen tempo, op je eigen moment in een super beveiligde omgeving ga je met je coachvraag aan de slag.

Mijn online coaching trajecten duren gemiddeld 10 weken. Met dertig intensieve contactmomenten in 10 weken is er meer contact om echt aandacht te geven aan je coachvraag. De ervaring is dat met online eCoaching al schrijvend meer verbinding en diepgang tot stand komt. Eerst thuis zelfreflectie om vervolgens met mij als coach als klankbord door te pakken. Huiswerkopdrachten worden klaargezet. Inspirerende filmpjes worden toegevoegd om op jouw moment te bekijken. Mensen die wat langer tijd aan bepaalde onderwerpen willen besteden vinden het zeer plezierig om de voorbereiding in hun eigen tempo te kunnen doen. Opvallend is dat, doordat de contactmomenten door de week toenemen, het leerproces versnelt……..

Ik combineer Face2Face gesprekken met online eCoaching, waardoor het begeleidingstraject op relatief korte termijn positieve resultaten oplevert. Vaak een eerste afspraak en afsluitende afspraak Face2Face. Afstemming met opdrachtgever bij start en afsluiting van de coaching zorgt voor helderheid over het specifieke ontwikkelingsvraagstuk en het gewenste resultaat.

Interesse? Ik hoor graag van je!

kijk ook eens verder op:   http://www.pluform.nl of  https://www.wayofwonders.nl

Jeroen Wonders, info@wayofwonders.nl of 06.41683045

Tagged with →